Zoekt u een speciaal cadeau voor een kind? Kom naar Speelgoedwinkel De Regenboog

Zoekt u naar natuurtextiel?

Voor uw kleine of uzelf? Speelgoedwinkel De Regenboog heeft diverse mooie exemplaren voor u in het assortiment. Deze zijn allemaal wasbaar in de machine.

Onze speelgoedwinkel heeft een uitgebreid aanbod nieuwe en klassieke artikelen

Onderkleding baby’s en kinderen

Kinderen hebben een extra gevoelige huid, dus het is vaak fijner voor ze om natuurlijk materiaal aan te hebben. De onderkleding van De Regenboog is bovendien beter voor het ecosysteem. Wij hebben het vanaf de kleinste maten, tot kinderkleding. De kleding bestaat voor 70% uit biologische wol en voor 30% uit zijde.

Koop diverse soorten speelgoed bij Speelgoedwinkel De Regenboog

Onderkleding volwassenen

Zowel voor dames als voor heren hebben wij diverse soorten heerlijk zachte kwaliteitsonderkleding in verschillende maten. Deze bestaat voor 85% uit wol en voor 15% uit zijde. De kleuren zijn ecru of zwart. Uiteraard is ook dit product wasbaar in de wasmachine.

Wasbare schapenvachten

Als de koude dagen weer aanbreken, is het heerlijk om weg te kruipen in lekker zachte stoffen. Een schapenvachtje op de bank is dan een fijne toevoeging aan uw interieur. Maar het is wel zo fijn als deze te wassen is, zonder dat de machine vol haren komt te zitten. Speelgoedwinkel De Regenboog heeft mooie exemplaren voor u.

Er is van alles te zien voor jong en oud, bij Speelgoedwinkel De Regenboog